© تمام حقوق این سایت متعلق به فیلسوفیار می باشد.
فیلسوف یار › بحث و تبادل نظر › زنگ تفریح فلسفی › یک عنوان برای این عکس بنویسید
کشتن آگاهی ونور حقیقت و ماندن در کور سوی می دانم
اهل دردی که زبان دلِ من داند، نیست…
قربانی شدن نواندیشان توسط جاهلان و تماشای مدعیان اندیشه ورز…
دنیا پُر از تباهی است، نه بخاطر آدمهای بد، بخاطر بیتفاوتی آدمهای خوب
سلام تقابل سنت و مدرنیته ، هر دو چه شمع و چه لامپ نور میبخشن ولی هر کدام در پی منفعت خود هستند شمع میداند که اگر همان ابتدا لامپ را حذف نکند بقای خودش در خطر میوفتد و تلاش بر حذف لامپ میکند و اینجا باید لامپ توان خودش را بکار گیرد تا شمع را از مسیری که در پی نا بودی لامپ قرار دارد خارج کند . هنوز اعدام اجرا نشده و وقت هر چند اندک باقیست . امید و ایمان باید در لامپ تجلی بخشد ،،،،،،،
سلام تقابل سنت و مدرنیته ، هر دو چه شمع و چه لامپ نور میبخشن ولی هر کدام در پی منفعت خود هستند شمع میداند که اگر همان ابتدا لامپ را حذف نکند بقای خودش در خطر می افتد و تلاش بر حذف لامپ میکند و اینجا باید لامپ توان خودش را بکار گیرد تا شمع را از مسیری که در پی نابودی لامپ قرار دارد خارج کند . هنوز اعدام اجرا نشده و وقت هر چند اندک باقیست . امید و ایمان باید در لامپ تجلی بخشد ،،،،،،،
انگار نور جمعیت غالب بوده ولی یه روزی خاموش میشه
تاریک خاطران همه در عیش و عشرتند…
ار روشنی عقل تو بر ما بلا شده ای…
تاریک خاطران همه در عیش و عشرتند…
ای روشنی عقل تو بر ما بلا شده ای…
زنده باد بهار
زهی نادان که او خورشید تابان به نور شمع جوید در بیابان…..
چراغ راه روشن همیشه بواسطه نادانی و جهالت در حال خاموشیست
دستمزد آگاهی همیشه همین بود و خواهد بود
در فکر حق و باطل ، خوردیم عبث خون ها این صنعت الفاظ است یا شوخی مضمون ها
دقیقا سرگذشت ماست… با ادعای روشن فکری و فهم می یایم زیر این پست متن می گذاریم. عکس رو معنی می کنیم. باد توی غبغب می ندازیم و به خودمون می گیم واییی چقدر من می فهمم چه متنی گذاشتم. …. اما افسوس … تماشاگر اعدامهای دهه ۶۰ بودیم .. جنایت های ۸۸٫ کوی دانشگاه. دزدیدن رای. گرانی. دزدی و هزاران بلای دیگر که جلادان بر سر ما آوردند و مایی که ایستادیم نگاه کردیم که چه راحت سر آزاد مردان و زنانمان بر سر دار رفت. بزرگ انسانهایی که جانشون رو برای تفکر روشنشون دادن و کوته فکرانی که ایستادیم نگاه کردیم و آروغ روشن فکری زدیم.
اسم انتخابی من برای این عکس اینه: ((من هم یک شمع هستم))
© تمام حقوق این سایت متعلق به فیلسوفیار می باشد.